Villamos műszaki ellenőrzés és felelős műszaki vezetés

Fő tevékenységeink a villamos tervezés, kivitelezés, műszaki ellenőrzés és felelős műszaki vezetés több területét lefedik, így a sikeres kivitelezés minden feltételét meg tudjuk teremteni.

Műszaki ellenőrzés jogosultságaim: 

ME-EN-VI – Villamosvezetékek ás berendezések műszaki ellenőrzése

ME-V – Építmények épületvillamossági munkáinak műszaki ellenőrzése

 

A hatályos jogszabályok szerint bármilyen építkezéshez ahol több szakma (több vállalkozó) is képviseli magát kötelező a tulajdonosnak műszaki ellenőrt alkalmaznia.

A műszaki ellenőr minden esetben a megrendelőt képviseli, az ő érdekeit tartja szem előtt. Az ő feladata, hogy felügyelje a kivitelezés során a tervben meghatározott műszaki tartalom betartását. A műszaki ellenőr pénzt spórolhat meg a megrendelőnek azzal, hogy azonos minőségű, de olcsóbb anyagok használatát vagy olcsóbb műszaki megoldások használatát javasolja.

Felelős műszaki vezetés: 

MV-VI – Villamosvezetékek és berendezések építésének felelős műszaki vezetése

MV-ÉV – Építmények építményvillamossági munkáinak felelős műszaki vezetése

 

Cégünk vállalja komplett kivitelezések felelős műszaki vezetését az elektromos kivitelezési munkák területén.

Minden építkezésen a szakági kivitelezőnek köteles felelős műszaki vezetőt alkalmaznia. Ő vállalja a felelősséget, hogy az építés a tervnek megfelelően, műszakilag a szabványoknak megfelelően történik. Az építkezés lezárultával nyilatkozatot kell kiadjon erről a használatbavételi eljárás során. Vezeti az építési naplót, illetve a baleset megelőzésért és környezetvédelemért is ő felelős.

 

Ha elektromos kivitelezési munkákhoz műszaki ellenőrre vagy felelős műszaki ellenőrre van szüksége Budapesten, Pest megyében, Nógrád megyében vagy az ország más területén keressen bizalommal.

Kapcsolat

13 + 5 =